Werkplaats

Gobanna minicaravans banner

Iets te sleutelen? Wij doen het helemaal zelf!
Er is niemand die jouw Gobanna zo goed kent als wij (behalve jijzelf misschien). Wij weten precies hoe de constructie in elkaar steekt en welke materialen zijn gebruikt. Als er iets is, sturen we je niet door. Je kunt rechtstreeks bij ons terecht voor een onderhoudsbeurt, keuring, reparatie, aanpassing of technisch advies.

Deskundig
Als ontwerper en fabrikant van Gobanna’s, kennen wij de minicaravan door en door. Elk onderdeel van jouw Gobanna hebben wij in onze handen gehad. Met een inpandige werkplaats en magazijn, hebben wij altijd de benodigde materialen bij de hand voor de benodigde service. Veel onderdelen van de Gobanna minicaravan zijn zelfs los bij ons te koop in de webshop.

Onderhoud en check-up
De meeste caravans worden een aantal maanden per jaar niet gebruikt. Ze staan stil in de stalling of onder de carport, te wachten tot ze weer op reis mogen. Maar ondertussen drogen de banden uit of begeeft de rijverlichting het. Om dan zorgeloos en veilig op weg te gaan, is het goed om vooraf alles langs te lopen. Veel kun je zelf doen. De eerste check-up voor een nieuwe Gobanna is gratis. Maar we adviseren je om zeker eens per twee jaar bij ons terug te komen om ‘m te laten checken. Wij lopen de caravan dan met behulp van een checklijst na en maken een onderhoudsrapport op. Wel zo veilig…

Aanpassingen en reparatie
Het zou kunnen dat je na een tijdje toch graag iets aan wilt laten passen aan je Gobanna. In de meeste gevallen is dat heel goed te doen. Met jouw idee en onze expertise komen we samen tot een plan om je caravan precies te maken hoe jij het wilt.
Mocht het nou zo zijn dat jouw minicaravan onderweg schade heeft opgelopen of dat er iets defect is, neem dan direct contact met ons op voor reparatie. Wacht niet tot het laatste moment: hoe sneller je je meldt, hoe sneller je aan de beurt bent.

Inbouw
Ook voor het inbouwen van allerhande apparatuur kun je bij ons terecht. Behalve in Gobanna’s kun je ook in bijvoorbeeld aanhangers, caravans, campers, vouwwagens, busjes, etc. iets laten aanbrengen.
We werken met betrouwbare leveranciers en we hebben de technische deskundigheid in huis. Of het nu gaat om een koelkast inbouwen, een luifel monteren of een heel elektriciteitscirquit aanleggen.

Ective
Gobanna is een door Ective erkend inbouwstation en verkooppunt. Je kunt het dus gerust aan ons overlaten om het Ective product voor je in te bouwen. Verbeter jouw kampeermiddel door deze uit te rusten met een geheel (of deels) zelfvoorzienend stroomsysteem. Neem contact met ons op en ga vol energie de weg op.

Ective-inbouwstation-gobanna

TARIEVEN
Vochtmeting 35,-
Onderhoudsbeurt chassis 125,-
Onderhoudsbeurt Gobanna 155,-
Werkplaatstarief 68,- p/u.
Cnc- / designtarief 87,- p/u.