Service

Gobanna minicaravans banner

Onze servicepartner? Wij doen het zelf!
Er is niemand die jouw Gobanna zo goed kent als wij (behalve jijzelf misschien). Wij weten precies hoe de constructie in elkaar steekt en welke materialen zijn gebruikt. Voor een onderhoudsbeurt, keuring, reparatie, aanpassing of technisch advies kun je allemaal bij ons terecht.

Deskundig
Als ontwerper en fabrikant van Gobanna’s, kennen wij de minicaravan door en door. Elk onderdeel van jouw Gobanna hebben wij in onze handen gehad. Met een inpandige werkplaats en magazijn, hebben wij altijd de benodigde materialen bij de hand voor de benodigde service. Veel onderdelen van de Gobanna minicaravan zijn zelfs los bij ons te koop in de webshop.

Onderhoud en check-up
De meeste caravans worden een aantal maanden per jaar niet gebruikt. Ze staan stil in de stalling of onder de carport, te wachten tot ze weer op reis mogen. Maar ondertussen drogen de banden uit of begeeft de rijverlichting het. Om dan zorgeloos en veilig op weg te gaan, is het goed om vooraf alles langs te lopen. Veel kun je zelf doen. Maar we adviseren je de Gobanna zeker eens per twee jaar bij ons te laten checken. Wij lopen de caravan dan met behulp van een checklijst na en maken een onderhoudsrapport op. Wel zo veilig…

Aanpassingen en reparatie
Het zou kunnen dat je na een tijdje toch graag iets aan wilt laten passen aan je Gobanna. In de meeste gevallen is dat heel goed te doen. Met jouw idee en onze expertise komen we samen tot een plan om je caravan precies te maken hoe jij het wilt.
Mocht het nou zo zijn dat jouw minicaravan onderweg schade heeft opgelopen of dat er iets defect is, neem dan direct contact met ons op voor reparatie. Wacht niet tot het laatste moment: hoe sneller je je meldt, hoe sneller je aan de beurt bent.

IMG 6583 scaled

TARIEVEN
Vochtmeting€ 35,-
Onderhoudsbeurt chassis€ 125,-
Onderhoudsbeurt Gobanna€ 155,-
Werkplaatstarief€ 68,- p/u.
Cnc- / designtarief€ 87,- p/u.