Retourbeleid en herroepingsrecht

Gobanna minicaravans banner
Retourneren en bedenktijd webshop

Is het product niet helemaal naar wens? Dat vinden wij natuurlijk erg jammer en we willen dat snel voor je oplossen.
Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Misschien bevalt het product toch niet, is het anders dan je je had voorgesteld of is er een andere reden waarom je het product niet meer wilt hebben. Wat de reden ook is, je hebt als consument het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Als je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht, laat je dit ons binnen de bedenktijd weten door een email te sturen naar info@gobanna.com. Vermeld hierbij het volgende:

  • Naam + adres
  • Bestel- of ordernummer
  • Aankoopdatum
  • Evt. reden van retour (dit is niet verplicht, maar kan ons helpen in het vervolg een betere service te leveren)

Na deze annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Stuur het product met alle geleverde toebehoren en – voor zover mogelijk – in de originele staat en verpakking naar ons terug. Als het product of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen wij de waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Zodra wij jouw retour in goede orde hebben ontvangen, krijg je binnen 5 werkdagen het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort. De kosten voor het retour zijn wel voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven hiervan de website van je vervoerder.

Sommige producten kun je niet retourneren. Producten die op maat gemaakt worden vallen bijvoorbeeld buiten het herroepingsrecht. Dit betreft het merendeel van de minicaravans, maar ook andere producten die volgens door jou aangegeven specificaties zijn gemaakt of aangepast. De verkoop is hierbij na succesvolle betaling definitief.

Ruilen

Wilt je je product omruilen? Dat kan. Neem contact met ons op via info@gobanna.com. Of maak binnen 14 dagen na aankoop gebruik van het herroepingsrecht en bestel het juiste product opnieuw.

Verkeerde gegevens doorgegeven

Heb je een foutje gemaakt in de gegevens bij je bestelling? Per ongeluk een verkeerd adres invullen, of de verkeerde kleur aanvinken, kan ons allemaal overkomen. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, dan proberen we jouw bestelling nog te wijzigen.