Nieuwe (mini)caravan vóór zomer 2023

Lange wachtlijsten voor nieuwe caravans en campers. Dan doet Gobanna het nog niet zo gek. Je kunt nog steeds een nieuwe Gobanna krijgen vóór de zomer van 2023. Een van de vele voordelen als je zelf zowel produceert als verkoopt…

“Wie nu een nieuwe caravan koopt, kan er ‘s zomers misschien nog niet mee weg” – nu.nl

Als je een specifieke uitvoering zoekt die we niet op voorraad hebben, dan kun je die uiteraard bestellen. Maar dan moet je wel rekening houden met levering in september of oktober, dus na de zomervakantie.” aldus een van de dealers volgens het artikel op nu.nl.

Dat is dus een van de grote voordelen van Gobanna. Omdat wij zowel de productie als de verkoop in eigen hand hebben (en ook bijv. de service en verhuur), kunnen wij gemakkelijker reageren op wat de markt doet. En specifieke of aangepaste uitvoeringen zijn onze specialiteit. Op het moment van schrijven is er nog ruimte om 4 additionele nieuwe Gobanna’s te bouwen die vóór het hoogseizoen klaar kunnen zijn. Dus wil je nog een minicaravan vóór de zomer van 2023? Denk Gobanna. (Maar wacht niet te lang.)

(En als je achter het net vist, is er altijd nog de mogelijkheid om een Gobanna te huren.)

Meer van dit?
Van interessante artikelen tot nieuwtjes. Van acties tot zinnige (en onzinnige) feitjes. En meer.
Allemaal op het gebied van minicaravans en kamperen. 
Meld je aan om Gobanna nieuwtjes per e-mail te ontvangen.

Mia van Alterna
Mia van Alterna

Hai,
Ik ben Mia van Alterna en ik wil je op weg helpen. En dan bedoel ik letterlijk de weg op, naar buiten, naar avontuur en ontspanning, de wereld in.
Met oog voor detail (het liefst afgewisseld met een vette knipoog) deel ik op beschouwende wijze de dingen die mij onderweg opvallen. In de hoop dat jij er iets uit kunt halen dat jouw kampeergenot vergroot. Ik vind het geweldig om te zien en te ervaren hoeveel plezier er zit in de ‘kleine dingen’, als je er aandacht voor hebt.
Wat mij trekt aan minicaravans? Dat dus. Er is geen onderwerp te klein (of te groot).
Mail: nieuwsbrief@gobanna.com

Artikelen: 15

Geef een reactie