Modellen

Gobanna 1200B 2022 1

Gobanna 1200 serie

De 1200 serie bestaat uit diverse standaard uitvoeringen. Stel je eigen minicaravan samen door deze uit te breiden met optionele extra’s. Of laat speciaal voor jou een Gobanna op maat maken.

Gobanna 1500B 2022 1

Gobanna 1500 serie

De 1500 serie bevat de extra brede minicaravans. Met een uitgebreid optiepakket kun je zelf je microcamper vorm geven. Je kunt er ook voor kiezen om een gepersonaliseerde Gobanna te laten bouwen.

Minicaravan

Gobanna Offroad

De stoere en solide Offroad is dé keuze voor buiten de geijkte paden. Deze minicaravan heeft standaard opvallende all-terrain onderdelen. Met de extra mogelijkheden is de Gobanna helemaal aan jouw wensen aan te passen.

Waarom een minicaravan?
De minicaravan is een grote trend in klein kamperen. Het is hét compromis tussen de caravan en de tent. Voor wie niet met een enorme caravan achter de auto op weg wil of kan, maar ook niet op de grond wil slapen, is het echt een uitkomst. Het is comfortabel de wereld ontdekken in stijl én het gevoel van avontuurlijk kamperen behouden.
Veel mensen hebben behoefte aan rust en afstand. Een kleine camping in de natuur is een fijne plek om je vakantie door te brengen. Je kunt een Gobanna bijna op elk plaatsje krijgen. Blijven we hier of gaan we verder? Pak je spullen en haak je caravan aan en je bent altijd klaar voor vertrek. Binnen enkele minuten ben je onderweg naar je volgende avontuur.

Uitgerust wakker worden
Je slaapt nergens beter dan middenin de natuur. Het is heerlijk stil, met af en toe wat geluiden om je eraan te helpen herinneren waar je bent. In slaap vallen met tjilpende krekels of de regen die op het dak tikt. En dan ontwaken met het gezang van de vogels om je heen. Op het stevige polyether matras met coolplus hoes (voor goede vochtregulatie) lig je prinsheerlijk. Je hoeft niet met opgetrokken benen te slapen, want alle bedden zijn 2 meter lang. Afhankelijk van het model heb je in de breedte 1.20 of 1.50 meter tot je beschikking. Alles om ervoor te zorgen dat je na een goede nachtrust weer klaar bent voor een nieuwe dag van vakantie vieren.

Zekerheid
Op vakantie gaan betekent ontspannen, ontdekken, genieten, reizen, vrijheid. Of je nu een actieve kampeerder bent of liever in de zon een boek leest… je wilt je geen zorgen hoeven maken over je minicaravan. Op een Gobanna kun je vertrouwen. Wij besteden veel aandacht aan kwaliteit zodat jij je niet druk hoeft te maken. Je kunt ervan op aan dat hij door vakkundige handen in elkaar is gezet met gebruik van oerdegelijke materialen. Gegarandeerd een topproduct. Maar als je helemaal het zekere voor het onzekere wilt nemen, kom dan voor je op pad gaat bij ons langs om alles even te checken. En dan zorgeloos op weg naar de vrijheid.

Kamperen toen en nu…
Kamperen is niet meer wat het was. De logge caravan met een gammel en overwegend piepklein keukentje, een bank die met veel moeite omgebouwd kon worden tot een te kort bed met een doorgezakt dun matrasje en raampjes die hooguit op een kiertje konden met bloemetjesgordijnen die nog steeds moeiteloos al het licht doorlieten… Of de loodzware canvas tent met een oerwoud aan tentstokken die je alleen op kon zetten als je eerst alles plat op de grond uitlegde, vervolgens de zaak optrok en met haringen en scheerlijnen in de knoei kwam om uiteindelijk òf kou te vatten òf weg te branden onder een overkapping waarvan je hoopte dat ie niet lek was of ’s nachts weg waaide… Nee, tegenwoordig is alles beter. Bijna alles, want hoewel de materialen vele malen beter zijn en het design slimmer en strakker is geworden, is de ouderwetse charme van het kamperen wel gebleven. De rust, de buitenlucht, de vrijheid, het maken van mooie herinneringen; het zijn nog steeds dezelfde dingen die kamperen zo aantrekkelijk maken.