Gobanna introduceert: XL voor mini… hoe dan?

Gobanna heeft een nieuwe mogelijkheid voor jouw minicaravan ontwikkeld: de XL klik-en-klaar! Een simplistische keukenextensie, maar oh zo handig voor campingkoks, keukenhulpjes en Bourgondische genieters.

Wat de pot schaft

Eten wat de pot schaft? Ja, maar je moet wel zelf iets in die pot doen. Koken op de camping kan een uitdaging zijn. En iedereen gaat daar anders mee om. Elke dag friet of voornamelijk salade en stokbrood. Eigengemaakte eenpans-macaroni op een gasbrandertje. Of heerlijk met lokale ingrediënten een spannend 3-gangenmenu op tafel toveren. Hoe je het ook doet, het is altijd wel een beetje improviseren. (En dat maakt het ook zo leuk.)

Camping-culinair

Een van de grote pluspunten van de Gobanna Brake en Offroad (en Slideout) is dat je je eigen keuken bij je hebt. Je kunt natuurlijk nog steeds naar de snackbar, maar er is ook plek voor culinaire fratsen. Neem rustig de tijd om je groenten te wassen en te stomen, je verse kruiden te ciseleren, en je saus te binden. Het kokkerellen in de buitenlucht is voor sommigen een essentieel onderdeel van de kampeerervaring. En samen koken is leuker, maar je moet elkaar niet in de weg lopen.

XL

Voor een goede mise-en-place kan de keuken van de Gobanna toch wat aan de kleine kant zijn. Met de nieuwe XL klik-en-klaar is dit geen probleem meer. En is het tijd om aan tafel te gaan, dan hoef je alleen maar aan te schuiven aan de keukenbar.
Aardappeltjes schillen aan een wiebelig campingtafeltje heeft absoluut z’n charme. En met een bord op schoot, knietjes bij elkaar, in je klapstoeltje gevouwen eten is ook een beleving. Maar ook met een beetje comfort, met een glas wijn erbij, samen buiten koken en eten, is het nog steeds kamperen.

Klik-en-klaar, eten maar

Het principe is doodeenvoudig. Maar zo vreselijk handig. De naam zegt het al: je klikt de klik-en-klaar gemakkelijk aan de rail in de keuken en het formaat van je aanrechtblad is meer dan verdubbeld. Door de lange rail kun je het blad plaatsen hoe het je maar uitkomt. En zet er een paar stoelen aan en je hebt een eetbar. Ondanks dat er maar 1 poot onder zit, is het echt een verrassend stevig keukenblad dat wel een stootje kan hebben. En het staat ook nog eens erg mooi bij de Gobanna.

XL klik-en-klaar keukenextensie midden

Voor wie?

De XL klik-en-klaar is ontwikkeld voor de Gobanna Brake en Offroad. Hij kan bevestigd worden aan alle modellen die een keuken onder de achterklep hebben. Als je een minicaravan bij Gobanna koopt, ga dan meteen voor de riante XL keuken. En ook voor wie al lang een Brake of een Offroad heeft, is deze keukenextensie geschikt. Zelfs als je een Gobanna huurt, heb je de optie een XL klik-en-klaar erbij te huren.

Conclusie –
Neem die ruimte

Dus… een minicaravan met een XL keuken. Waarom niet? Zelfs al houd je niet van koken, dan nog kun je gezellig erbij hangen en net doen alsof je helpt. Of een patatje halen en het aan de stevige keukenbar verorberen. Of alleen ’s ochtends met je kop verse koffie, leunend op het tafelblad, kijken hoe de wereld ontwaakt.
Optimaal je ruimte benutten, dat is wat je met een minicaravan doet.

Meer van dit?
Van interessante artikelen tot nieuwtjes. Van acties tot zinnige (en onzinnige) feitjes. En meer.
Allemaal op het gebied van minicaravans en kamperen. 
Meld je aan om Gobanna nieuwtjes per e-mail te ontvangen.

Mia van Alterna
Mia van Alterna

Hai,
Ik ben Mia van Alterna en ik wil je op weg helpen. En dan bedoel ik letterlijk de weg op, naar buiten, naar avontuur en ontspanning, de wereld in.
Met oog voor detail (het liefst afgewisseld met een vette knipoog) deel ik op beschouwende wijze de dingen die mij onderweg opvallen. In de hoop dat jij er iets uit kunt halen dat jouw kampeergenot vergroot. Ik vind het geweldig om te zien en te ervaren hoeveel plezier er zit in de ‘kleine dingen’, als je er aandacht voor hebt.
Wat mij trekt aan minicaravans? Dat dus. Er is geen onderwerp te klein (of te groot).
Mail: nieuwsbrief@gobanna.com

Artikelen: 15

Geef een reactie