Tenten en luifels

Gobanna Minicaravans Banner 2 scaled

Het compacte formaat van de Gobanna heeft erg veel voordelen. Maar misschien heb je toch behoefte aan wat meer ruimte voor bijvoorbeeld een fijn beschut zitje. Dat is dan eenvoudig te creëren door een tent of luifel aan de minicaravan te koppelen. Zo ben je ook buiten jouw Gobanna beschermt tegen regen, wind en overmatige zon.

Diverse topmodellen van Karsten tenten zijn perfect te combineren met een Gobanna. Alle tenten en luifels zijn gemaakt van 100% Ten Cate katoen voor een optimaal leefklimaat bij weer en wind. De oersterke constructie zorgt voor jarenlang kampeerplezier. Er zit dan ook vijf jaar garantie op (materiaal en constructiefouten).

Voortent
De voortent is door middel van een pees gemakkelijk aan de teardrop vast te maken. De rechte wanden zijn zeer praktisch en standaard voorzien van tochtwerende slikranden. De oersterke, aluminium voorgebogen stok is van de beste kwaliteit en zorgt met slechts een paar haringen voor een stormvaste constructie. Aan de voorkant zit een toegang die kan worden afgesloten en standaard een set ramen. Een voortent met ook ramen in de zijwand, is optioneel. Van het toeganspaneel kan een zonneluifel gemaakt worden. Voor een droge instap kun je er los nog een voorluifel bij nemen. Een aanritsbaar kuipzeil voor de voortent is apart verkrijgbaar.

Voor alle modellen Gobanna is een voortent beschikbaar. Let er bij het bestellen wel op dat je de juiste tent voor jouw model koopt.
Afmeting 3,00 x 3,00 m.

Gobanna voortent dicht

Keukentent
Voor de Gobanna modellen met de keuken aan de achterkant, is een keukentent beschikbaar. Deze is speciaal ontwikkeld en sluit aan op de caravan met een aparte tentrail. Het is wel zo fijn om tijdens het kokkerellen niet nat te regenen of weg te waaien. Met slechts een paar haringen zorg je voor een optimale beschutting. De tent kan gesloten worden en is standaard voorzien van twee ramen.

De keukentent is te bevestigen aan alle Gobanna’s die een klep aan de achterzijde hebben. Let er bij het bestellen wel op dat je de juiste tent voor jouw model koopt.
Afmeting Volgt nog

Luifel
Er zijn twee soorten luifels verkrijgbaar voor de Gobanna: een voorluifel en een keukenluifel (voor modellen met de keuken aan de achterkant). Ze worden standaard inclusief nokligger geleverd. De horizontale stok zorgt voor een ruime inloop. Met de aluminium stokken en een paar haringen, blijft de constructie bij weer en wind stevig overeind.

De voorluifel kan zowel direct aan de minicaravan als aan de voortent worden bevestigd en is geschikt voor alle Gobanna modellen.
Afmeting 2,25 x 1,95 m. (breedte x diepte)


De keukenluifel biedt je basisbescherming tegen de weersinvloeden, en is te bevestigen aan de achterzijde van alle Gobanna’s die een klep hebben.
Afmeting Volgt nog

Gobanna luifel

Comfortwing
De Comfortwing is een speciaal voor Gobanna ontwikkelde luifel die je heel gemakkelijk opzet. Hij zit bevestigd aan het roofrack en is met een draaiende beweging rondom te ontvouwen. Wat een extra oppervlakte: het is een voor- en keukenluifel in één! En als je de lichtgewicht wanden, met twee toegangen én twee gaasramen erbij neemt, ben je ook nog eens goed beschut.

De Comfortwing is geschikt voor alle Gobanna’s met een roofrack.
Afmeting volgt nog