Huren – extra

Welk model Gobanna je ook meeneemt op reis, alle essentiële zaken zitten inbegrepen bij de huur. Maar… je kunt daarnaast nog diverse extra’s huren of aanschaffen om je kampeerervaring mogelijk nóg plezieriger te maken. Want wat als er op je droombestemming (nog) geen sanitaire voorzieningen aanwezig zijn? Of wat als je duurzaam op z’n Hollands per tweewieler de omgeving wilt verkennen? Op het huurformulier klik je eenvoudig de opties aan waar je gebruik van wilt maken, en je bent klaar voor vertrek.

Gobanna voortent gesloten

Voorluifel

(huur: € 7,- per week)
Met de voorluifel creëer je een lekker plekje voor een overdekt zitje buiten de tent. De luifel kan zowel aan de voortent als aan de andere zijde van de Gobanna worden bevestigd.
(De voortent zit bij de huurprijs inbegrepen)

Keukentent-karsten-gobanna-1500

Keukentent (1500)

(huur: € 12,25 per week)
Optimale beschutting tijdens het kokkerellen? Dat kan met de keukentent voor de Gobanna 1500. De tent sluit prima aan op de achterzijde van de minicaravan. Alsof ‘ie ervoor gemaakt is… (is ‘ie ook).
(De voortent zit bij de huurprijs inbegrepen)

Kuipzeil_voortent_Karsten_Gobanna

Kuipzeil

(huur: € 7,- per week)
Wil je geen nattigheid of vuil in de tent? Met het kuipzeil houdt je de voortent droog en gemakkelijk schoon. Het zeil is aanritsbaar en dus eenvoudig aan de voortent vast te zetten.
(De voortent zit bij de huurprijs inbegrepen)

fietsendrager-gobanna-1500

Fietsendrager

(huur: € 12,25 per week)
Wil je eenmaal aangekomen de auto (wat meer) laten staan en op de fiets in de omgeving rondtoeren? Huur dan een fietsendrager bij de caravan. Neem veilig je eigen vertrouwde tweewieler mee op avontuur.
(Voor één of twee fietsen, max. 50kg)

XL klik en keukenextensie voor huur gobanna

Tafel / XL aanrechtblad

(huur: € 6,65 per week)
De XL klik-en-klaar keukenextensie is ideaal voor campingkoks. Je klikt het tafelblad aan de keuken van de Gobanna en je hebt een extra groot aanrechtblad of een eenvoudige eetbar.

barkruk bij xl klik en klaar huur gobanna

Barkruk (tafel / xl aanrechtblad)

(huur: € 4,20 per stuk – per week)
Comfortabel zitten tijdens het koken of lekker aan de eetbar ontbijten? De barkruk heeft een prima hoogte om bij de tafel / xl aanrechtblad aan te schuiven. En eenvoudig op te klappen (geen sta-in-de-weg).

campingtafel-opklapbaar-lichtgewicht-huur-gobanna

Campingtafel

(huur: € 4,55 per week)
Een lichtgewicht opklaptafel is bijna onmisbaar voor in de voortent. Geen gewiebel: de poten zijn onafhankelijk van elkaar in hoogte verstelbaar.

PortaPotti_cube_145_Gobanna

Luxe campingstoel

(huur: € 4,55 per stuk – per week)
Zit prins(es)heerlijk in de schaduw of in het zonnetje in deze luxe, verstelbare campingstoel. De stevige lichtgewicht klapstoel houdt tot 120 kg.

voetensteun-klapstoel-luxe-huur-gobanna

Voetensteun

(huur: € 2,80 per stuk – per week)
Relaxen = voeten omhoog.
Ga helemaal onderuit met deze voetenbank. De zwarte lichtgewicht voetensteun is te koppelen aan de luxe campingstoel.

wc douche omkleed tent

Privacy-tent

(koop: € 85,-)
Deze tent zorgt voor een klein plekje met voldoende privacy. Geschikt voor o.a. chemisch toilet en douche. Je zet ‘m eenvoudig naast de minicaravan.

PortaPotti_cube_145_Gobanna

Chemisch toilet

(koop: € 125,-)
Geen sanitair in de buurt? Of wil je niet te ver lopen? Met deze Porta Potti Qube145 van Thetford, heb je je eigen toilet. Hygiënisch en eenvoudig in gebruik.

Elektrische kachel Gobanna

Elektrische kachel

(koop: € 15,95)
Voor de koude dagen of avonden biedt deze elektrische fanheater uitkomst. Verwarmt snel tot 30m², met omvalbeveiliging en is traploos verstelbaar.

vuilwatertank Gobanna

Vuilwatertank

(koop: € 31,95)
Een praktische en zeer stevige afvalwatertank van Bo-Camp. Met twee vul-/schenkopeningen is deze gemakkelijk te plaatsen en te legen.